0 800 500 175 067 0000 335 Оплатити
Святкуємо разом з Вами – день народження сайту #Belсom!
Святкуємо разом з Вами – день народження сайту #Belсom!

Святкуємо разом з Вами – день народження сайту #Belсom!

Вітаємо, друзі! В нас є чудова новина – 17 лютого 2018 року сайту амбіційного провайдеру #Belсom виповнюється 17 років!
Традиційно, як це заведено, ми хотіли б провести це чудове свято в колі найближчих та найцінніших для нас людей – Вас, наші користувачі! Приєднуйтесь!

Всі ми знаємо, що на кожен день народження потрібно проводити своєрідні підсумки досягнень та планувати й ставити нові цілі.

Що маємо ми в сьогоденні?

Активну та сучасну мережу покриття Інтернету, телебачення та телефонію, цілодобову та кваліфіковану сервісну підтримку та гнучкі системи кредитування та лояльності.

Що стосується планів, то вони в нас надзвичайно масштабні – розширити зону покриття та ще більше вдосконалити систему надання послуг, щоб бути ближчими до Вас!

Кредо нашої команди - #Belcom For You, й саме ним ми керуємося у повсякденних турботах. Все для Вас і для того, щоб кожної хвилини Ви могли насолоджуватись якісними послугами та найбільш дружелюбним сервісом!

Долучайтеся до нашої великої родини і встигайте отримувати подарунки.

У суботу 17.02.2018 р. буде проведено онлайн розіграш 17 + 17 - ти місяців безкоштовної послуги інтернет серед наших активних абонентів. Обрання переможців відбудеться за допомогою рандомного сервісу.

Умови участі у розіграші:

  1. вподобати пост
  2. зробити репост
  3. написати комент

Випадково обраним 17 ти учасникам, які виконали всі умови, даруємо по 1 місяцю безкоштовної послуги інтернет, а одному учаснику - 17 місяців безкоштовної послуги інтернет, згідно активного тарифного плану.

Ми вдячні Вам за те, що Ви поруч!

Не вагайся – долучайся!