0 800 500 175 067 0000 335 Оплатити
Акційна пропозиція "Незалежність"
Акційна пропозиція "Незалежність"

Раді повідомити Вам що компанія Belcom, разом з нашими партнерами, найбільшим в Україні медіасервісом  MEGOGO, підготували шалену Акційну пропозицію «Незалежність», сенс цієї акції полягає у відсутності щомісячної абонентної плати за користування оптоволоконним доступом до мережі Інтернет зі швидкістю 1000 Мбіт/с!

Щоби скористатися цією пропозицією Вам достатньо лише оплатити Пакет ТБ «Легкий» від MEGOGO за 99 грн., який надає Вам доступ до переглядати 294 телеканалів впродовж місяця. Решту зробить компанія Belcom, а саме:
- Переведемо Вас на нову оптоволоконну телемережу - безкоштовно
- Заведемо оптоволоконний лінк у квартиру – безкоштовно
- Встановимо абонентський термінал – безкоштовно
- Надаватимемо доступ до Інтернет на швидкості 1000 Мбіт/с. впродовж цього місяця – безкоштовно

Умови Акційної пропозиції «Незалежність»
- Акційна пропозиція дійсна для мешканців багатоповерхових будинків міста Біла Церква де розгорнута нова оптоволоконна телемережа Belcom.
- Термін дії Акційної пропозиції з 24.08.2022 до 31.12.2022.
- Кількість тарифних пакетів обмежено, отже можливе дострокове припинення дії Акційної пропозиції.
- Вартість Пакету ТБ «Легкий» - 99 грн. діє 30 діб з моменту активації (початку використання). Ви маєте можливість зафіксувати вартість Пакету ТБ «Легкий» оплативши його за шість місяців одразу, тоді вартість впродовж півроку (180 діб) для вас буде незмінна та головне: компанія Belcom шість місяців буде надавати Вам доступ до мережі Інтернет на швидкості 1000 Мбіт/с. – БЕЗ АБОНПЛАТИ!
- При потребі, Real IP оплачується окремо.
- По завершенню терміну дії Акційної пропозиції Вас буде переведено до Інтернет тарифу «HOME 1000», а надання Пакету ТБ «Легкий» буде призупинено з метою вільного обрання Вами Пакету ТБ.
- Вартість Інтернет тарифу «HOME 1000» - 250 грн., але для користувачів Belcom, на постійній основі, діє програмам лояльності «True User» яка надає можливість скористатися знижкою 50%, тобто вартість тарифного пакету «HOME 1000»  для Вас становить лише 125 грн.!
- Користувачі послугами інших Провайдерів, що скористаються Акційною пропозицією та зафіксують вартість Пакету ТБ «Легкий» на наступні шість місяців, автоматично стають учасниками програми лояльності «True User» та зможуть користуватися наступними знижками у тарифних пакетах:
o Home 100 – 30%
o Home 300 – 40%
o Home 1000 – 50%

І так, коли ми кажемо БЕЗ АБОНПЛАТИ, то це і є – БЕЗ АБОНЕНТНОЇ ПЛАТИ тобто безкоштовно, та ми не маскуємо абонентну плату в оплаті на перед за рік, як у деяких наших колег. Ну Ви напевно в курсі :)

Не вагайтесь, долучайтесь!