0 800 500 175 067 0000 335 Оплатити
Відкритий тест телебачення від YouTv
Відкритий тест телебачення від YouTv

На сьогодні телебачення в Білій Церкві переходить на новий рівень, те що є на сьогодні потребує окремого підключення і телебачення і інтернету. Інтернет телебачення від провайдера Belcom дозволяє одночасно мати і телебачення і інтернет від одного провайдера.


Майже не залишилося жителів Білої Церкви , хто не користується кабельним телебаченням, або не дивиться новини і кіно в інтернеті. Сервіс http://youtv.com.ua від компанії Belcom пропонує інтернет телебачення в Білій Церкві в тестовому режимі. Зараз є безкоштовний період на 1 місяць (до 31.03.2018).


У разі наявності сумнівів або цікавості про доцільність використання інтернет телебачення, це можливість протестувати інтерактивне телебачення на мобільних пристроях в тестовому режимі. Тестування проводиться до 31.03.2018 року у місті Біла Церква і є цілком безкоштовним.

На даному сервісі можна дивитись інтернет телебачення на мобільних пристроях ,працюючих на Android - , Apple - та через сам сайт https://youtv.com.ua. Це дає можливість дивитись той же самий фільм чи трансляцію, переходячи з одного пристрою до іншого.


SMART телевізори, ноутбуки, телефони, планшети , комп’ютери , все це можна одночасно використати всіма членами родини при перегляді різних каналів телебачення. Така можливість з’явилася у всіх жителів Білої Церкви при запуску тесту на Телебачення сервісу http://youtv.com.ua, при підключенні в тестовому періоді до 31.03.2018 року.


Технології OTT та IPTV телебачення, це вже не просто абревіатура , це зручність і можливість дивитись ті канали які обираєш, і стільки разів скільки потрібно, в зручний час.
Телебачення в Білій Церкві стає інтерактивним. Спробував тестовий період з IPTV і ОТТ телебаченням з’явиться можливість спробувати нові сучасні технології не витрачаючи на це кошти, і закрити багато питань які в нас були подумки.


Наявність послуг OTT дає можливість отримати доступ до дуже великої кількості каналів в цифровій якості до перегляду на телевізорі, смартфоні, планшеті і інших мобільних пристроях.